Vynikající potahovací hmota zelené barvy. Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota zelené barvy s dokonalou konzistencí. Perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají jedinečný vzhled. Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob. Níže uvádíme postup... Celý popis

Koupit za 52 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Vynikající potahovací hmota zelené barvy.

Velmi kvalitní cukrářská potahovací hmota zelené barvy s dokonalou konzistencí. Perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají jedinečný vzhled.
Hmotu je potřeba před použitím důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.

Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Kelmy
Barva zelené
Druh potahovací hmoty